Tjänster

Kontakta mig om du har några frågor eller önskar samarbete. Kanske du har en idé jag kan hjälpa dig med eller helt enkelt vill föreviga något på bild?

.

FINE ART PRINTSTUDIO
Kanske är du en fotograf som vill leverera bilder med fantastisk kvalitet till dina kunder eller så kanske du fotograferat dina barn med mobilen och önskar göra en förstoring? Låt mig hjälpa dig föreviga dina allra finaste minnen.

LÄS MER

WEBBSHOP - UNIKA MOTIV
Digitala bilder i all ära, men en bild bör ses i utskrivet format, på riktigt! Jag har gjort ett aktivt val att sälja motiv i begränsat antal upplagor. Det ska kännas speciellt när du köper av mig och en känsla av stolthet att du har ett motiv som inte tusentals andra har.

LÄS MER

MOTIV PÅ BESTÄLLNING
Har du ett önskemål om ett speciellt och helt unikt motiv? Du kanske vill sätta en personlig touch som verkligen visar upp dig/din verksamhet, istället för att använda ett traditionellt headshot? Kontakta mig så styr vi upp ett bra upplägg.

KONTAKTA MIG

DRÖNARE
Förutom att fotografera med systemkamera har jag även drönarkörkort. Detta ger mig tillstånd att flyga upp till 120 meter, vilket gör att möjligheterna att skapa informativa och unika bilder ökar väsentligt, i jämförelse med bilder tagna från marken.

LÄS MER

PORTRÄTT
Ibland händer det att jag även åtar mig porträttuppdrag. Min tid för just porträtt är dock något begränsad men hör gärna av dig så kommer vi säkerligen överens om ett bra upplägg. Obs! Jag fotograferar inte bröllop eller dop, i alla fall inte som ”första-fotograf”.

LÄS MER

FOTOKURSER FÖR NYBÖRJARE
Ett välbeprövat sätt att lära sig är att gå en privatkurs där du som deltagare står i fokus. Med mer än 20 års erfarenhet av att undervisa kan du känna dig helt trygg i att jag vet hur man skräddarsyr lärorika och roliga lektioner. Dessutom får du alltid mer än det du betalar för.

LÄS MER

STUDIOFOTO
Info uppdateras inom kort.

LÄS MER

PRODUKTFOTO
Info uppdateras inom kort.

LÄS MER

INFO
Info uppdateras inom kort.

LÄS MER