Vad roligt att du hittat hit!
"Minnen suddas ut men ett foto är en investering för livet"
Här ser du några av de tjänster jag kan hjälpa dig med. Önskar du ett annat upplägg (kreativt iscensatt porträtt, montage, makro etc.), skräddarsyr jag gärna upplägg.

PORTRÄTT

För dig som tröttnat på mobil-selfies och önskar en mer uppstyrd fotografering. Utomhus eller studiofoto, du bestämmer!

PRODUKT

Du lämnar in produkten till min produktfotostudio. Är produkten för stor för att transportera kommer jag istället till dig.

LJUSMÅLNING

Med Magilight light painting stick kan vi ta riktigt coola bilder. Förutom ljussvärdet har jag även flertal andra ljuseffekter att ta till.

STORYTELLING

Med berättande bilder kan du nå dina kunder på ett känslomässigt sätt, förstärka företagets värdeord och så mycket mera.

MILJÖ

Perfekt för företaget som är i behov av bilder av personlig karaktär och som vill profilera sin verksamhet med tilltalande bilder.

FOTOKONST

Jag erbjuder kvalitativ fotokonst, fotograferar motiv på begäran samt har levereransklara tavlor i olika utföranden på lager.

UTSTÄLLNING

Jag ställer mer än gärna ut min fotokonst. Kontakta mig om du är intresserad. Referenser lämnas ut på begäran.

PRINTSTUDIO

Bläckstråleutskrifter i en helt fantastisk kvalitet på min Epson Surecolor SC-P900. Fine art upp till A2+ samt panoramamotiv.

FOTOKURSER

Ett välbeprövat sätt att lära sig är att gå en nybörjarkurs. Du får ta del av tips som kan ta lång tid att upptäcka på egen hand.
Total: