MATTIAS GADD LITE INFO OM MIG Vem är egentligen personen som befinner sig bakom kameran?
MIN FOTORESA BÖRJADE SOMMAREN 2017
Det var då jag köpte min första systemkamera och upptäckte fotografering ”på riktigt”. Innan dess hade jag inte en susning om ISO, kromatisk aberration, brännvidd, slutartid, bulb mode, tredjedelsregeln m.fl. (för att nämna några exempel).

OM MIG
Jag kommer ursprungligen från Blekinge men bor sedan 2009 i Örebro. Arbetar som musiklärare åk 4-9 och i min yrkesroll förekommer även mentorskap, specialpedagogiska insatser samt undervisning i särskola och i särskild grupp.

UTBILDNINGAR INOM FOTO
Jag har under åren gått flera fotokurser. Bl.a. inom bildbehandling, studioporträtt, utomhusporträtt, retuschering, visuell kommunikation, InfraRöd fototeknik samt natur- och landskapsfotografering.

YRKESUTBILDNINGAR
Genom min livsresa har jag bl.a. bott i London och studerat musik, jag har även studerat pedagogik, fritidsledarskap, specialpedagogik samt projekt- och handledning. Under mina dryga 20 år inom skolan, har det också blivit en del internutbildningar samt ännu fler förtroendeuppdrag.

TJÄNSTER OCH UPPDRAG
Jag erbjuder kvalitativ fotokonst och i min webbshop hittar du även rabatterade leveransklara tavlor. Från och med våren 2021 erbjuder jag även filmning/fotografering med drönare.Urval som sagts om mig samt forum där jag och/eller mina bilder publicerats

 • "Jag är grymt imponerad av dina bilder och faktiskt lite chockad över vilken fantastisk utveckling du gjort, i synnerhet under det senaste året."
  Johannes "Nenne" Larsson
  Johannes "Nenne" Larsson
  Fotograf
  -
 • Bandporträtt och enskilda porträtt inför marknadsföringskampanj med stor spridning i tidningar, sociala medier, affischer mm.
  Frimis Salonger
  Frimis Salonger
 • Fotoutställning.
  Hasselfors Naturfoto & Filmfestival
  Hasselfors Naturfoto & Filmfestival
 • Företagsporträtt.
  Elisolation
  Elisolation
 • Bildpublicering med stor spridning.
  Sweden By Us
  Sweden By Us
 • Bild utvald till deras utvecklingssida.
  Olshammars utveckling Fagertärn
  Olshammars utveckling Fagertärn
 • Flertal bildpubliceringar på sociala medier.
  Excellent Nordic
  Excellent Nordic
 • Bildpublicering.
  Gullmarsstrand Hotell
  Gullmarsstrand Hotell
 • "Stort tack för att vi fick äran att ha fyra av dina stora tavlor i vår entré under några månaders tid. Vi tyckte alla att de var fantastiska och rekommenderar dig gärna till andra. Tack även för din imponerande fotoutställning".
  Laxå Kommunhus
  Laxå Kommunhus
 • Låtomslag Spotify.
  Tomas Martinez
  Tomas Martinez
 • Företagsporträtt samt bilder till marknadsföringskampanj med stor spridning.
  CEnergy International
  CEnergy International
  ICF ASSIOCIATED CERTIFIED COACH
  -
 • Flertal bildpubliceringar.
  Visit Tiveden
  Visit Tiveden
  Official Account
  -
  @visittiveden
 • Bildpublicering sociala medier.
  This is Örebro
  This is Örebro
 • Bandporträtt och enskilda porträtt inför marknadsföringskampanj med stor spridning i tidningar, sociala medier, affischer mm.
  Showbandet Janssons Frestelser
  Showbandet Janssons Frestelser
 • Bild publicerad i tidningen.
  Länsposten
  Länsposten
 • "Jag gillar inte ordet duktig, men nu hittar jag inget annat ord. Du har en fantastisk förmåga att fånga känslor i dina bilder. Imponerad!!!"
  Liliane samuelsson
  Liliane samuelsson
  Konstnär
 • "Måste bara få dela med mig om min glädje för Mattias Gadds otroliga jobb! Han har gjort ett fantastiskt arbete med våra vackra bilder och jag skulle starkt rekommendera honom för er som vill ha personliga bilder. Tack snälla för ditt engagemang, kan inte beskriva i ord min glädje över dessa fantastiska foton som du har lagt ner din tid på. Tack igen!!!"
  Salwa Laham
  Salwa Laham
 • "Otroligt fina bilder du tog på våra barn. Vi är supernöjda och kommer definitivt att anlita dig flera gånger. Vi skickade flera av bilderna till släktingar och vänner runt om i landet och de blev jätteimponerade. Det är verkligen svårt att tro att du inte fotograferat särskilt länge..."
  Mattias Ferngren
  Mattias Ferngren
 • "Du tar så fina bilder, jag säger det igen. Du har ett fantastiskt öga för bilder alltså. Jag tror att jag är ditt största fan! Varje bild du lägger upp är liksom "waoo" på ett eller annat sätt. Du borde satsa stort!"
  Maria Bichel
  Maria Bichel
 • "Tack så mycket för bilderna du tog på oss. Du har gjort ett kanonjobb!"
  Nisse Jansson
  Nisse Jansson
  Ägare/Manager
  -
  Event4Rent / Janssons Frestelser
 • "Tusen tack för de fina porträttbilderna du tog till mitt CV och till Linkedin. Grymt nöjd med allihopa."
  Alexander Ahlstedt
  Alexander Ahlstedt
  Informationssäkerhetskonsult
 • "Tack Mattias, det var såå roligt att få jobba ihop med dig. Och vilken härlig vernissage-kväll det blev!"
  Sofie Nordenhaag Law
  Sofie Nordenhaag Law
  Kultursekreterare
  -
 • "Tack Mattias! Fotoutställningen var både proffsig och personlig. Kul att ha dig med i gänget i vår konstboost."
  Tomas Dahlberg
  Tomas Dahlberg
  Kulturchef
  -
 • Företagsporträtt, bilder till marknadsföringskampanj samt drönar-reklam.
  Foca Coaching - Carina Fogelström
  Foca Coaching - Carina Fogelström
  ICF ASSIOCIATED CERTIFIED COACH
  -
 • Bild publicerad i dagstidning samt i E-tidningen.
  Nerikes Allehanda
  Nerikes Allehanda
  -
  NA
 • Flertal bildpubliceringar på sociala medier.
  Nerikes Allehanda
  Nerikes Allehanda
 • Flertal bildpubliceringar på sociala medier.
  P4 Örebro
  P4 Örebro
 • Vernissage + stor fotoutställning med ca 40 tavlor i olika storlekar upphängda på 15 väggar.
  Laxå Konsthall
  Laxå Konsthall