Intro FOTOKURS NATURFOTO +
BILDBEHANDLING
LÄS MER I denna kurs blandar vi grundläggande teori med praktisk fotografering. Vi börjar dagen med en grundläggande kurs i naturfotografering och avslutar med bildbehandling i Photoshop/Lightroom. Kort uttryckt går vi igenom några av de bästa bilderna från dagen och gör dem bättre. FÖR NYBÖRJARE (Privatpersoner)

KURSUPPLÄGG Vi transporterar oss till förutbestämd naturplats och går igenom grundläggande funktioner som vitbalans, ISO, bländare samt hur man fotograferar med olika slutartider. Vi går även igenom några olika kompositionstekniker, ND-filter och annat som gör dig till en bättre fotograf. LÄS MER   Systemkamera + stativ och instruktionsbok.
   Kläder efter väder.
filter   Eventuella filter.
DETTA BEHÖVER DU

Intro KURSAVGIFT (lägg på 50 % och gå med en vän) VARFÖR GÅ EN KURS HOS DIG? Förutom att mina kurser är roliga och utvecklande, har jag mer än 20 års undervisningserfarenhet samt flera års pedagogisk utbildning. Dessutom får du ta del av mina bästa tips och och trix och lära dig sådant som normalt sett kan ta lång tid att upptäcka på egen hand. - Minst 4 timmar / 1 deltagare = 2 000 SEK (inkl. moms).
- Minst 4 timmar / 2 deltagare = 3 000 SEK (inkl. moms)
ANMÄLAN Beroende på var du bor åker du med mig annars möts vi på förutbestämd plats. 4 mil tur och retur ingår i priset, därefter 40 SEK per påbörjad mil. PLATS (Jag utgår från Örebro city)

KURSANMÄLAN