FÖRETAG
Eftersom alla uppdrag ser olika ut och tar olika lång tid, skriver jag inte ut några priser. Kontakta mig och beskriv vad du önskar hjälp med så återkommer jag med en offert. Alternativt besöker jag ditt företag så diskuterar vi lite olika lösningar över en god kopp fika?

kontakt@mattiasgaddfoto.nu
+ 46 (0) 76 336 90 58

FÖRETAG

Jag skräddarsyr gärna ett upplägg som passar dig och ditt företag. Har du önskemål om exempelvis iscensatta porträtt, storytelling, ljusmålning etc. är detta inte några problem att fixa. Skulle ditt företag vilja ha tavlor med unika motiv kan jag självklart bistå med även detta. Samtliga bilder levereras redigerade i högupplöst format. Företaget har fullständiga, men ej exklusiva, rättigheter på levererade bilder och får använda dem fritt i företagets kanaler. Lågupplösta bilder optimerade för webbanvändning ingår självklart i priset.

MILJÖBILDER

Perfekt för företaget som är i behov av nya bilder med personlig touch och som vill profilera sin verksamhet på hemsidan, sociala medier samt på andra viktiga forum.

STUDIOFOTO HOS KUND

Ett klassiskt ”CV-porträtt” på vit bakgrund. Jag tar med vit stativ, vit pappersbakgrund samt studioblixtar och ni som företag bistår med en lokal jag kan fota ostört i (gärna rymlig).

SMÅFÖRETAGAREN

För det lite mindre företaget vars personalstyrka ligger på mellan 1-10 personer och som önskar nytagna porträtt- och interiörbilder till sin betydelsefulla verksamhet.

STORYTELLING

Med berättande bilder kan du bl.a. nå dina kunder på ett känslomässigt sätt, förstärka företagets värdeord och så mycket mera. Låt sammanhanget berätta vad ditt företag står för.

DRÖNARFOTO

Flygbilder fångar helt enkelt unika perspektiv och känslor. Du ser också detaljer som är helt omöjliga att se från marken. Jag innehar drönarkörkort öppen klass A1/A3 samt A2.

BILDER TILL BILDBANK

Nyhetsbrev eller annat ni behöver bilder till som inte direkt behöver vara ”företags-kopplat”. Jag har många olika bildtyper och ger ditt företag rabatt om ni även bokar mig för annat.

Total: