HEJ
Vad roligt att du har hittat hit!
För mig är det viktigt att alla ska känna sig bekväma och att fotograferingen ska kännas mer äkta än tekniskt perfekt. Jag får ofta höra att jag är bra på att få personer att känna sig avslappnade och att fotograferingen upplevs som tillitsfull och rolig, även för ”foto-rädda”.

Jag kommer inte övertala dig att anlita just mig. Du känner om jag är rätt för dig, eller inte

ARBETAR DU SOM FOTOGRAF?

Nej, jag arbetar heltid inom skolan och fotograferar endast vid sidan om detta. Därför väljer jag att prioritera samarbete med några få än att ta på mig för mycket.

VEM RIKTAR DU DIG TILL?

Jag riktar mig till privatpersoner och företag som tycker du om min bildstil och vill samarbeta med en ambitiös och rolig person, som tar sig an uppdrag med stor fotografisk nyfikenhet.
Du behöver inte tro på det jag säger, lyssna istället på ett urval jag haft att göra med
Prev.
Next.
Total: