HUR MITT FOTOINTRESSE STARTADE

2 oktober, 2021
Mattias Gadd Foto
Allt började med en nybörjarkurs i naturfoto

För bara ett par år sedan kunde jag ingenting om foto och jag höll på att häpna när jag hörde begrepp som ISO, kromatisk aberration, fokallängd, slutartid, bulb mode, färgstick. tredjedelsregeln m.fl. Faktum är att jag var tveksam till om jag skulle våga ge mig på foto överhuvudtaget. Till slut bestämde jag mig dock för att anmäla mig till en naturfotokurs för nybörjare.

Ledaren hette (heter) Tommy Björklund och hans positiva attityd till naturen kom att göra ett väldigt starkt intryck på mig. Förutom att Tommy är en oerhört duktig fotograf har han också blivit en stor inspirationskälla för mitt fortsatta fotograferande. Tack Tommy för att du öppnade en helt ny värld!

Tack även för att du bidrog till lika "dålig" humor som min egen. Ett exempel på det är när jag fotograferade bilden längst ner och uttryckte: "Titta Tommy, en fågel på lyset!" Ingen annan skrattade förutom Tommy och jag 😉

Total: